Slovenské cukrovary, s.r.o.

Slovenské cukrovary, s.r.o.

Cukor zaručene patrí do každej slovenskej domácnosti. Všetky dobré gazdiné ho používajú pri príprave výborných koláčov či cukroviniek a taktiež sa výborne hodí na dochutenie kávy či čaju. Kryštálový cukor má skrátka svoje miesto na poličke v kuchynskej linke. Spoločnosť Slovenské cukrovary ponúka spotrebiteľom širokú škálu sortimentu na prípravu všetkého kde sa štipka kryštálového cukru hodí. Slovenské cukrovary, ktoré sú známe aj pod značkou „Korunný cukor“ majú už na Slovensku dlhú históriu, a to až 100 rokov. Je to naozaj dlhý čas za ktorý si získali mnohých milovníkov sladkých dobrôt.


Produkty Slovenských cukrovarov


Spoločnosť Slovenské cukrovary vyrábajú cukry na pečenie, na zaváranie a na sladenie. Na výber je z hroznového, trstinového, ovocného, kockového, kandizovaného či BIO cukru. Na výber je tiež kryštálový cukor zabalený v praktickom hygienickom balení. Spoločnosť rada napreduje a pre svojich fanúšikov na svojej stránke ponúka množstvo receptov na pečenie, či rôzne články a zaujímavosti zo sveta cukru.


Z cukrovej repy na náš stôl


Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt krystalovy cukorKryštálový cukor sa vyrába z domácej cukrovej repy, ktorá sa zbiera práve v jesennom období. Po zbere sa z repy odstráni zemina a urobí sa extrakcia cukrovej šťavy. Potom sa šťava očistí a odstránia sa necukrové látky. Keď je všetko pripravené je potrebné ešte urobiť kryštalizáciu a skladovanie cukru. Následne sa z domácej cukrovej repy vyrobí čistý cukor. Potom sa cukor skladuje vo veľkých silách pri sledovaných podmienkach. Kryštálový cukor, ktorý si prinesiete z obchodu potom skladujte na suchom a tmavšom mieste. Cukrová repa je dvojročná rastlina, z čeľade amarantovitých. Táto rastlinka pozostáva z repných listov, hlavy repy a koreňa repy. Práve koreň repy obsahuje cukor, pričom jeho svetlé miesta obsahujú veľa cukru a tmavšie miesta už menej. Zaujímavosťou je, že cukrová repa je podobná s kŕmnou repou, špenátom či cviklou. Aby sme si v našom dome či byte, alebo na posedení s kamarátkou na káve v kaviarni vedeli vychutnať svoju obľúbenú šálku kávy či koláčik, spoločnosť Slovenské cukrovary robí všetko pre to aby kryštálový cukor mal čo najvyššiu kvalitu.


Základné informácie o spoločnosti Slovenské cukrovary, s. r. o.:
Adresa: Cukrovarská 726, 926 01 Sereď
IČO: 31 568 386
DIČ: 2020460541
E-mailová adresa: slovenskecukrovary@agrana.com
Telefónne číslo: + 421 31 788 41 01

Comments are closed.